Ratonul Tito a fost adoptat la 9 mai. Acum duce o viață confortabilă de animal domestic, undeva în Carolina de Sud. Ratonii sunt o specie protejată, iar pentru a-l putea păstra, proprietarul a trebuit să obțină o autorizație specială din partea asociației locale de protecție a animalelor.

Încă din 12 mai, stăpânul său i-a creat o pagină pe Instagram, pentru a arăta viața lui Tito.

Deja s-au strâns o mulțime de fotografii și filmulețe. În primele imagini, îl putem vedea pe Tito un ghemotoc de blăniță speriat, apoi a învățat să bea lapte din biberon și încet-încet și-a făcut și prieteni, mai ales câinele familiei, pentru ca acum, când deja este un obișnuit al casei, să aibă parte de tot răsfățul și distracția. Iată o galerie foto cu câteva momente din viața lui Tito.

Tito are acum și propriul canal YouTube, dedicat aventurilor sale cotidiene. În piscină, jucându-se cu câinele casei, cu stăpânul...tot timpul Tito este în atenția camerei.

De fapt, e o modalitate pentru proprietarul său de a avea succes pe rețelele sociale. Orice pretext este bun pentru a-l filma pe Tito. Mai sus, îl puteți vedea pe raton cum se bălăcește în piscină jucându-se cu câinele.

Test Biorezonata
Herodot Grup Sighet
OPTIKRINA Sighetu Marmatiei
Euronet Sighet. Vanzare si reparatii de calculatoare.