Pe parcursul zilei de ieri poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului, depistându-i pe cei care au încălcat limitele de viteză, au ignorat unele indicatoare sau au încălcat alte norme rutiere. Au fost oprite pentru control 87 de autovehicule şi au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea amenzilor a depăşit suma de 25.000 de lei iar ca măsură complementară, în zece cazuri s-a dispus reţinerea permisului de conducere.

Neregulile rutiere au fost sancţionate şi de poliţiştii din Seini, în cadrul unei acţiuni organizate în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

În cadrul acţiunii organizate pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autoturismelor, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 4 000 de lei iar ca măsură complementară s-a dispus retragerea a trei certificate de înmatriculare şi reţinerea unui permis de conducere.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet