Acest proiect este în valoare de 103 milioane de lei și prevede achiziționare materialelor necesare pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a județului Maramureș.

Echipamentele achiziționate vor garanta securitatea și siguranța aeroportului, contribuind astfel la dezvoltarea Aeroportului Maramureș prin creșterea gradului de utilizare a acestuia.

Proiectul va fi depus spre finanțare săptămâna viitoare prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM – iar durata de realizare a investiției este de 15 luni de la semnarea contractului de finanțare.

Acest proiect vine în completarea obiectivului de investiții privind realizarea unui nou terminal de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș, proiect în valoare de 138,12 milioane de lei. Astfel, avem proiecte care vizează dezvoltarea aeroportului de peste 40 de milioane de euro.

În ceea ce privește construirea noului terminal, proiectul a fost depus spre finanțare în luna aprilie 2022 prin Programul Operațional Infrastructură Mare, iar în prezent se află în licitație publică.

Proiectele care vizează dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș sunt foarte importante, de aceea încercăm să atragem orice sursă de finanțare pe care o avem la dispoziție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și