În weekendul care tocmai s-a încheiat poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat două acţiuni de amploare pentru combaterea vitezei excesive. Sâmbătă şi duminică, poliţiştii au participat la acţiuni cu autospeciale dotate cu aparat radar şi au oprit pentru verificări mai multe autovehicule care se deplasau pe D.N.1C Baia Mare – Seini, Baia Mare – Şomcuta Mare, D.N.18 Vişeu de Sus - Sighetu Marmaţiei şi D.J.108/A Ardusat - Buzeşti.

Din cele 117 sancţiuni contravenţionale aplicate, cele mai multe au fost în cazul acelor şoferi care conduceau cu viteză excesivă. Valoarea amenzilor este de aproximativ 75.000 de lei. Totodată, în 11 cazuri poliţiştii au aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Şi poliţiştii rutieri din Şomcuta Mare au urmărit identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză. Şoferii a 20 de autovehicule au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 8.500 lei.

Poliţiştii vor fi prezenţi şi în această săptămână pe drumurile publice din judeţ. Nu uitaţi să vă echipaţi autoturismele cu anvelope de iarnă atunci când circulaţi pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și