Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” Baia Mare, Seminarul Teologic Liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, Şcolile Gimnaziale Ardusat, „Regina Maria” Băiuţ, Bicaz şi „Benko Ferenc” Dămăcuşeni nu au director, deoarece nu a fost înregistrată nicio candidatură pentru această funcţie.

În cazul Şcolilor Gimnaziale Vişeu de Jos, Finteuşu Mic şi Nr. 7 Vişeu de Sus şi al Grădiniţelor cu Program prelungit Nr. 10 Borşa şi Nr. 10 Baia Mare, candidaţii nu au promovat examenul. Şcoala Gimnazială Crasna Vişeului a rămas fără director, deoarece candidatul înscris nu s-a mai prezentat la examen, în timp ce postul similar de la Palatul Copiilor Baia Mare a fost vacantat în data de 28 iulie.

La concursul din iulie, nu a fost înregistrată nicio candidatură pentru postul de director adjunct la Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Rozavlea şi Şcolile Gimnaziale Nr. 2 şi Nr. 10 Sighetu Marmaţiei. Aceleaşi posturi au rămas vacante la Şcolile Gimnaziale Nr. 7 Vişeu de Sus, unde candidatul a picat examenul, şi Nr. 5 Sighetu Marmaţiei, unde candidatul nu s-a prezentat.

Funcţiile de director rămase vacante vor fi ocupate în urma unui interviu

Cadrele didactice interesate de ocuparea, în anul şcolar 2017-2018, prin detaşare, a unor funcţii de director sau director adjunct rămase vacante îşi pot depune candidatura, până în data de 17 august la sediul ISJ Maramureş.

În zilele de 21 şi 22 august, cei interesaţi vor susţine un interviu în faţa unei comisii constituite din trei membri ai Consiliului de Administraţie al ISJ Maramureş, în cadrul căruia vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017-2018 al unităţii de învăţământ pentru care şi-au exprimat opţiunea. Totodată, le vor fi testate, prin trei întrebări, cunoştinţele privind legislaţia şcolară, raportat strict la specificul şi nivelul unităţii de învăţământ pentru care au optat.

Durata interviului este de maximum 20 de minute. Punctajul maxim ce poate fi acordat este de 30 de puncte, pentru promovarea examenului fiind necesare 21 de puncte. ISJ Maramureş va afişa, în data de 18 august, la avizier şi pe site-ul propriu, programarea pe zile şi ore la fiecare comisie a cadrelor didactice care au depus opţiuni în vederea numirii prin detaşare, într-o funcţie de director sau director adjunct.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet