„Sambata vor avea loc intalniri deosebit de importante, atat pentru Partidul National Liberal cat si pentru Partidul Democrat Liberal. Vom face pasi decisivi pentru prezidentiale. In cadrul primului congres comun PNL-PDL vom aproba statutul noului partid de dreapta si vom valida alianta electorala care va sustine, in toamna, candidatul dreptei in cursa pentru Cotroceni”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Denumirea aleasa pentru alianta electorala PNL-PDL imbina valorile celor doua formatiuni si reprezinta totodata o mediere intre liberalism, crestin-democratie si conservatorism. „Este o denumire care se adreseaza intregii societati.

Cetatenii au fost consultati in cadrul unor analize sociologice cu privire la denumirea aliantei, iar Alianta Crestin Liberala a fost preferata de cei mai multi. Drept urmare, sambata o vom valida si in 5 august, Alianta Crestin Liberala urmeaza sa decida candidatul unic pentru presedintie”, adauga presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Congresul Extraordinar al PNL va avea loc sambata, 26 iulie a.c., de la ora 12:00, la Palatul Parlamentului, evenimentul politic fiind urmat de Congresul reunit PNL – PDL, care va desfasura incepand cu ora 13:00, in sala Unirea, Palatul Parlamentului. PNL Maramures va fi reprezentat de presedintele organizatiei, Ovidiu Nemes si membri ai Biroului Politic Teritorial.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!