Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările în valoare de aproximativ 2.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării;

Totodată, autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționate spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

În ziua de 22aprilie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Petru B, cu dublă cetăţenie româno –ucraineană, în vârstă de 31 ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, conducând un autoturism marca Fiat Dablo, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă în spații special amenajate în podeaua și rezervorul autoturismului, cantitatea de 2.000 pachete de ţigări, marca Malboro, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 2.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul estimat la 9.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionate spații special amenajate pentru transportul ţigărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet