La fel ca majoritatea deciziilor de cumpărare, modelul potrivit depinde în mare măsură de nevoile dvs., atunci când vine vorba de prețuri, opțiuni de dimensiune și caracteristici. Cei cărora le pasă mai mult de estetică ar trebui să rețină că Apple a anunțat recent o versiune mov a modelului iPhone 12.

Iată 3 dintre cele mai bune iPhone-uri ale momentului:

Cel mai bun iPhone per ansamblu: iPhone 12

IPhone 12 are cel mai bun echilibru de performanță, caracteristici și design și este modelul pe care ar putea să-l folosească majoritatea oamenilor.

Pro: Noul design arată elegant și face iPhone 12 mai ușor de ținut; Cameră pentru lumină slabă mai bună și modul de noapte pe toate obiectivele; Afișajul OLED de pe modelul standard arată clar; 5G va păstra iPhone 12 relevant în anii următori.

Contra: Rețelele 5G implementate pe scară largă nu sunt mult mai rapide decât LTE; Fără senzor de amprentă; Afișajul nu este activ constant; Selfie-urile în modul de noapte nu sunt foarte clare.

IPhone 12 este cel mai bun iPhone pentru marea majoritate a oamenilor. Prezintă cea mai bună valoare în termeni de specificații, caracteristici și design, comparativ cu modelele Pro.

De asemenea, poate fi cumpărat într-o varietate de culori, inclusiv în noul mov anunțat, care este disponibil pentru precomandă. În acest moment, iPhone 12 este disponibil pe negru, albastru, verde, alb și roșu.

Cel mai bun iPhone mic: IPhone 12 Mini

IPhone 12 Mini este exact cum sună - o versiune mai mică a iPhone 12 standard și este potrivit pentru utilizatorii de iPhone cărora le plac designurile mai compacte și ecranele mai mici.

Pro: Designul compact îl face ușor de utilizat cu o singură mână; Cameră excelentă; Design elegant, în comparație cu iPhone-urile de anul trecut; Afișaj OLED clar și vibrant; Suportul 5G va păstra iPhone 12 Mini relevant pe viitor.

Contra: Dimensiuni mai mici înseamnă că faceți compromisuri în ceea ce privește durata de viață a bateriei; Fără senzor de amprentă; Afișajul nu este activ constant; Rețelele naționale 5G nu sunt mult mai rapide decât 4G LTE.

IPhone 12 Mini este o versiune mai mică și mai accesibilă a iPhone 12 și este disponibil în toate aceleași culori, inclusiv în noul mov anunțat. Singura diferență este că iPhone 12 Mini are un ecran de 5,4 inch, comparativ cu ecranul de 6,1 inch al iPhone 12. Această dimensiune mai mică înseamnă, de asemenea, că durata de viață a bateriei iPhone 12 Mini este semnificativ mai scurtă decât iPhone 12.

Cel mai bun iPhone cu buget redus: iPhone SE 2

Noul iPhone SE (2020) are, fără îndoială, cea mai bună valoare pentru un iPhone, deoarece rulează pe același cip puternic ca și seria iPhone 11, dar primiți doar o cameră cu un singur obiectiv.

Pro: Preț excelent, performanță superioară, acces la ecosistemul Apple.

Contra: Durata de viață a bateriei ar putea fi mai bună, designul învechit, sistemul cu o singură cameră.

Nu există nicio îndoială - dacă doriți un iPhone mai ieftin, iPhone SE este calea de urmat. Acesta preia cu ușurință frâiele de la iPhone XR ca cel mai bun iPhone cu buget redus, datorită puternicului cip mobil A13 Bionic.

IPhone SE are un ecran LCD, de 4,7 inch, Retina HD. Nu este cel mai bun din arsenalul Apple, dar este similar cu ecranul excelent de pe iPhone XR. Designul său este aproape identic cu iPhone 8, un factor clasic de formă pentru iPhone. Este disponibil pe negru, alb și roșu.

Veți obține o cameră cu un singur obiectiv de 12 megapixeli cu modul portret, controlul adâncimii (reglarea neclarității fundalului după realizarea unei fotografii), Smart HDR și o gamă decentă de funcții de cameră high-end, în special pentru un iPhone care costă mai puțin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și