Dar, pe termen lung, uzura va începe să se vadă dacă nu ai grijă de acea geantă Guess din piele. Iată câteva sfaturi simple pentru a menține calitatea impecabilă a poșetei tale.

1. Folosește o husă pentru a ține pixurile și lichidele

Nu îți putem spune de câte ori am vărsat din greșeală apă sau loțiune, sau un stilou s-a scurs în geantă. Este atât de frustrant atunci când se întâmplă. De aceea există o poșetă interioară care să intre în interiorul genților de dimensiuni medii și mari.

De asemenea, este o pacoste să mutăm lucrurile esențiale dintr-o geantă Guess în alta ori de câte ori schimbăm gențile. Se pare că întotdeauna uităm ceva. Punându-ne toate lucrurile esențiale într-o poșetă, ne ajută să le găsim cu ușurință, iar acum, când schimbăm gențile, tot ce trebuie să mutăm este portofelul și diversele mele huse (da, avem mai multe!).

2. Umple-ți geanta pentru a-i menține forma

Toate gențile, indiferent de mărimea lor, vor beneficia de umplutură. Este cel mai bun mod prin care acestea își vor păstra forma în timp. Mai ales dacă nu le vei folosi pentru o vreme. Majoritatea genților sunt livrate cu umplutură din hârtie. Nu uita să o păstrezi după ce despachetezi noua geantă Guess. Dacă ai aruncat-o deja, funcționează și hârtia de șervețel sau ziarul, dar cerneala poate păta interiorul pungii, așa că ai grijă să înfășori ziarul în hârtie de șervețel înainte de a-l pune în interiorul genții.

3. Păstrează sacii de praf

Cele mai multe genți de mână vin cu un sac de praf - asigură-te că o păstrezi! Toate gențile bune au saci de praf, indiferent de mărimea genții. Sacii de praf au rolul de a îți proteja gențile atunci când nu le folosești. Acestea se pot strica și își pot pierde strălucirea din cauza prafului sau din cauza atingerii altor obiecte din dulapul tău care ar putea marca sau păta geanta. Depozitează toate gențile din piele în saci de praf pentru a le păstra un aspect cât mai curat posibil. Aerisește-le o dată la două săptămâni pentru a opri dezvoltarea mucegaiului, iar rotația genților este esențială. Utilizarea zilnică a unui singur model de geantă de damă o va uza, așa că schimbă lucrurile în fiecare lună.

4. Depozitează gențile pe un raft

Niciodată, niciodată, nu îți atârna geanta în dulap. După un timp, acest lucru va face ca pielea să se întindă acolo de unde este atârnată (mai ales dacă nu ți-ai scos lucrurile din geantă). Dacă poți, depozitează-le pe un raft sau pe o comodă pentru a evita ca gravitația să le tragă în jos. Da, gravitația poate afecta și ea tinerețea genții tale, până la urmă sunt făcute din piele de animale. Ținându-le departe de machiajul, pixurile și loțiunile tale, le vei păstra, de asemenea, la adăpost de răsturnări accidentale!

5. Folosește produsul potrivit pentru pielea potrivită

Principiul general este simplu: îndepărtează acumulările de murdărie prin ștergerea cu un produs de curățare făcut special pentru pielea în cauză. O dată la două zile, folosește o cârpă moale și uscată - acest lucru nu va dura mai mult de câteva minute, dar va contribui cu mult la păstrarea aspectului pielii genții. Pielea este permeabilă și nu poate fi niciodată complet impermeabilă, așa că evită să îți porți geanta preferată pe vreme rea. Cu toate acestea, există creme din ceară de albine care funcționează ca o barieră împotriva apei, dar fă întotdeauna un test pe o parte puțin ascunsă al modelului de geantă Guess pentru a vedea efectul asupra pielii.

Nu suntem un mare fan al produselor de curățare a pielii, deoarece nu credem că acestea funcționează atât de bine pe cât se spune. Credeți-ne, nimic nu va scoate o urmă de pix de pe piele, indiferent ce scrie pe cutie. Cu toate acestea, pielea întoarsă este o altă problemă. Ti-am recomanda să cumperi un produs de curățare a pielii pe care să îl pulverizezi pe geantă înainte de a o purta, pentru a oferi mai multă protecție împotriva petelor și a daunelor cauzate de apă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și