Acum, să trecem la treabă - suntem cu toții familiarizați cu tabelele de mărime și de conversie. Dar, indiferent de instrumentul pe care îl folosiți, acestea nu iau niciodată în considerare copiii care se zvârcolesc și picioarele care se agită în timp ce încercați să strângeți un picior mic în ghete pentru copii și mai mici.

O metodă pentru a ajuta la potrivirea pantofilor pentru copii ar putea fi să îi convingeți să se poarte frumos cu dulciuri. Dar, în afară de aceste tehnici parentale, iată câteva trucuri pentru a vă ajuta să vă potriviți corect pantofii copiilor dumneavoastră.

1. Așteptați până la sfârșitul zilei

Iată un hack amuzant pe care îl puteți aplica atât la metodele dvs. de cumpărare a pantofilor proprii, cât și la acele ghete pentru copii. După ce se vor plimba și se vor rostogoli toată ziua, acele picioare se vor umfla.

Lăsați probarea pantofilor până după-amiaza sau seara, astfel încât picioarele copilului să fie cât mai mari (fără să crească, bineînțeles!). În cazul în care copilul se plimbă devreme, scoateți-l din cărucior și puneți-l în picioare pentru a obține o măsurătoare exactă a mărimii picioarelor.

Dacă nu vă gândiți la acest aspect, s-ar putea să cumpărați ghete pentru copii care sunt bune atunci când copilul dumneavoastră doarme în cărucior, dar care sunt sufocant de mici atunci când se joacă. Și nici asta nu este bine pentru dezvoltarea piciorului lor. Cel mai bun mod de a măsura piciorul este în poziția în picioare, când piciorul este în starea cea mai întinsă.

2. Creați un ghid al mărimilor pentru șireturi

Magazinele de încălțăminte adoră să facă din potrivirea pantofilor o provocare, motiv pentru care fiecare marcă de ghete pentru copii pare să se potrivească puțin diferit. chiar și atunci când mărimile sunt aceleași.

Învingeți-i la propriul loe joc creându-vă propriul ghid de mărimi. Măsurați piciorul copilului dvs. de la degetul de la picior și de la călcâi (când stă în picioare, pentru cele mai bune rezultate) și faceți câte un nod în șiret la călcâi și la degetul de la picior. Este mai bine decât să cărați un pantof vechi și urât mirositor în geantă.

3. Fără perioadă de rodaj

O pereche de ghete fete nu este același lucru cu pantofii cu tocuri înalte care vă rup gleznele. Iar picioarele în continuă creștere ale unui copil sunt foarte diferite de ale dvs.

În momentul în care copilul dvs. a intrat în acele ghete pentru copii, probabil că picioarele sale sunt deja un pic prea mari și pantofii au nevoie de un upgrade.

Deci, cum să alegeți mărimea perfectă? Pantofii care sunt un pic prea mari ar putea împiedica progresul copilului dumneavoastră în mers. Prea mici și ar putea dăuna dezvoltării piciorului. Cheia este să găsiți pantofi care să fie confortabili din momentul în care îi cumpărați copilului dumneavoastră.

4. Măsura degetului mare

Există un dispozitiv crucial care nu vă poate lipsi, atunci când îi alegeți pantofii copilului dvs.: degetul mare. Vă veți folosi degetul mare pentru a obține măsurători importante, cum ar fi aderența tocului, suportul gleznei și lățimea pantofilor.

Pentru a vă asigura că pantoful este fixat pe lungime, degetul dvs. mare trebuie să se potrivească perfect între călcâiul copilului dvs. și partea din spate a pantofului. Ar trebui să existe spațiu între glezna copilului dvs. și pantof, astfel încât să nu existe niciun motiv de bășici sau durere.

Apăsați cu degetul mare și pe partea din față a pantofilor copilului dumneavoastră pentru a vă asigura că există un spațiu confortabil (de o lățime de deget) între degetele de la picioare și capătul pantofului.

5. Este nevoie de doi pentru a dansa tango

Poate că nu este întotdeauna evident, dar aproape toată lumea are un picior mai mare decât celălalt. Măsurați picioarele copilului dvs. și asigurați-vă că întotdeauna potriviți un pantof pentru piciorul mai mare. Ajustarea la piciorul mai mare va asigura confortul, deoarece pantofii prea mici pot fi restrictivi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și