Corect. Din păcate, mulți bărbați fac greșeli grave când vine vorba de purtarea pantalonilor, de la croiala din partea de sus până la manșetele din partea de jos. Așa că am adunat în această listă lucrurile de bază despre pantaloni pe care toți bărbații ar trebui să le știe.

1. Pantalonii nu ar trebui să fie niciodată plisați.

Pliseurile sunt practic repelente pentru femei, în plus îi fac pe majoritatea bărbaților să pară mai lați, în loc să pară mai subțiri.

2. Există o linie fină între pantaloni slim și skinny.

Pantalonii nu ar trebui să se evazeze, dar nici nu ar trebui să aveții probleme în a trece partea de jos a picioarelor peste tălpi. Dacă da, probabil că sunt prea subțiri la glezne. O pereche de pantaloni de bărbați casual ar trebui să fie drepți de la genunchi până la gleznă, fără să se umfle în coapsă.

3. Talia medie este prietenul dvs. - nu-i coborâți prea mult și nu vă arătați lenjeria intimă.

După cum a scris odată Glenn O’Brien de la GQ: „Poate că Creatorul (sau oricine îl joacă la televizor) a pus buricul acolo pentru un motiv științific, iar acel motiv este la fel de precis și inefabil ca pi." Talia unor pantaloni nu trebuie să ajungă până la buric, dar probabil că nu ar trebui să fie cu zece centimetri mai jos. De fapt, o pereche de pantaloni cu talie mai înaltă poate face minuni pentru bărbații scunzi.

Curelele nu sunt întotdeauna necesare, dar buclele de centură goale arată trist. Deși curelele sunt, din punct de vedere tehnic, accesorii, ele sunt adesea cel mai mare aliat al dvs. La urma urmei, ele împiedică pantalonii să cadă. Asigurați-vă doar că alegeți o culoare și un stil care să se potrivească cu pantalonii dvs și să nu atragă atenția de la ei.

4. Evitați blugii prea deschiși la culoare.

Aceștia sunt emblematici pentru un membru al unei „trupe de băieți din anii ’90" - sau, alternativ, a unei persoane care strigă „Sunt tată și mă îmbrac ca atare". Întrebați-l pe președintele Obama.

5. Blugii ar trebui să vi se potrivească la fel de bine ca și pantalonii eleganți.
Pantalonii de costum pe care îi purtați la nunți sunt bine croiți? Atunci nu există niciun motiv pentru care ar trebui să purtați blugi care să fie largi, mai ales în zona coapselor.

6. Doar pentru că blugii sunt închiși la culoare nu înseamnă că sunt „eleganți".

Mai exact, asta nu înseamnă că îi puteți purta cu pantofi negri lucioși de ocazie. Purtați blugii cu adidași, teniși sau, cel mult, pantofi din piele întoarsă sau mocasini.

7. Blugii rupți sunt OK... dacă rupturile s-au produs în mod natural.

Apreciem cu toții aspectul blugilor purtați, dar dacă pantalonii dvs, sunt uzați, probabil că este timpul pentru o pereche nouă. Iar dacă îi cumpărați deja distruși, probabil că nu vor rezista prea mult timp.

8. Manșetele la pantaloni sunt acceptabile, dar nu neapărat elegante.

Manșetele sunt, în general, asociate cu pantalonii plisați, de unde și factorul „uncool" (vedeți punctul #1.) Bărbații mai scunzi ar trebui să evite întotdeauna manșetele, deoarece acestea scurtează vizual picioarele. Bărbații mai înalți pot folosi manșete, dar de obicei o ținută arată mai elegantă fără ele. Răsfoiți paginile revistelor GQ și Esquire - vedeți vreunul dintre modelele acelea cu manșetele la pantalonii de costum?

9. Dacă pantalonii dvs. se flutură în jurul gleznei, sunt prea lungi.

Cheia lungimii pantalonilor este tivul, adică locul unde pantalonii cad pe pantofi și creează un pliu orizontal în țesătură. Pantalonii ar trebui să atingă pantofii, dar nu prea mult, astfel încât țesătura încrețită să fluture atunci când mergeți. Se adună în jurul gleznei? Nu este cool.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și