Ba e ianuarie, ba e aprilie, ba finalul de an. Ultimul termen anuntat de autoritati este cel al lunii august, ca luna in care vor demara efectiv lucrarile in teren. Asta pentru ca acum constructorul trebuie sa vina in Comisia Tehnica cu solutia agreata de cei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Cei doi primari din Borsa si Moisei insa nu mai cred nimic din aceste promisiuni. Cateva sute de moiseieni au iesit in 29 iunie in fata primariei din localitate, protestand fata de situatia deplorabila in care se afla acest drum. Subprefectul Alexandru Bondrea a fost in mijlocul oamenilor, acesta venind cu speechul pe care oamenii il aud de cativa ani. Si anume ca acest drum se va face, dar nimeni nu spune si cand. Acest protest a venit ca un fel de completare al celui care a avut loc acum ceva vreme in Borsa, atunci cand borsenii au facut primul pas in a-si exprima nemultumirea legata de nepasarea factorilor de decizie de la Bucuresti vizavi de acest proiect.

Pentru ca nu e totuna ca acest drum se face in acest an sau peste 10 ani. In tot acest timp, autoritatile bat moneda pe dezvoltarea turistica a Maramuresului si a celor doua zone, dar orice dezvoltare in turism nu se poate face fara o infrastructura rutiera europeana, care sa ii permita turistului roman sau strain sa vina in Tara Lemnului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet