Conform vasiledale.ro, în cursul zilei de ieri, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, doar că apoi a dispărut fără urmă. Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (30.000 de euro). Imediat poliţiştii de la investigaţii criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar individul nu a fost găsit. Totodată nici mama acestuia nu a fost găsită acasă. În acest moment se bănuieşte că atât tânărul, cât şi mama lui ar fi putut părăsi teritoriul României.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Pe de altă parte localnicii din Viile Apei spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc.

Astăzi dimineața mama tânărului i-a lăsat pe polițiști să intre în casă. Aceasta ar fi declarat că a dormit și nu a auzit nimic în cursul nopții. Totodată femeia ar fi spus că nu știe unde se află fiul ei.

ACTUALIZARE - Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 20 noiembrie, la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiu, administrator al unei societăți comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei, ar fi colectat de la mai mulți colaboratori ai firmei, care desfășoară activități de curierat, sumele încasate de aceștia, de aproximativ 150.000 de lei, și nu a predat suma respectivă conform înțelegerii verbale existente între acesta și reclamant.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și pentru recuperarea prejudiciului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și