La nivelul Municipiului Sighetu Marmației, candidatul PNL la primărie, av. Daniela Onița - Ivașcu, în urma celei mai mari consultări publice din istoria orașului, a realizat cel mai modern și performant program politic pentru oraș, care odată implementat, va aduce dezvoltare și progres. " În tot acest proces de elaborare a programului politic, am avut lângă mine oameni deosebiți: atât candidații la consiliul local, cât și echipa PNL Sighet, alături de care îmi doresc să implementez proiecte de succes care să asigure un trai civilizat și bunăstare sighetenilor.

Printre obiectivele pe care ni le-am propus se numără investiții în sănătate pentru îmbunătățirea serviciilor medicale, măsuri de protecție socială, modernizarea pieței agroalimentare și înființarea de noi piețe în cartiere, asfaltarea străzilor, modernizarea trotuarelor și lucrări de canalizare, furnizarea de servicii de apă și canalizare la prețuri decente, accesul în fiecare casă la gaz metan, transparență decizională, bugetare participativă, sprijinirea antreprenoriatului local, facilități fiscale pentru firmele private, oportunități pentru copii și tineri, dar și grijă față de seniorii orașului. Colegii mei au dat dovadă de profesionalism și dăruire în slujba cetățenilor și sunt sigură că alături de ei voi putea pune în practică viziunea liberală pentru dezvoltarea municipiului nostru", a declarat Daniela Onița - Ivașcu.


Material comandat de Partidului Național Liberal și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., Cod unic de identificare: 21200251.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și