Infectat cu Covid-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, potrivit Jurnalul de Argeș. Acesta a murit în urma unui infarct post-Covid, la vârsta de 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, atât site-ul de știri Sputnik, cât și editorialistul au promovat intens protestele anti-mască, anti-restricții și anti-vaccinare.

Decesul fostului deputat a fost anunțat de redacția Sputnik:

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.

Dumnezeu să îl odihnească!

Condoleanțe familiei și celor apropiați!

Redacția Sputnik”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și