Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tată vitreg Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui Amy Coder şi alte rude.

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California.

Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever.

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210". A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale".

El a filmat un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood".

Perry a fost internat de urgenţă pe 1 martie, după ce a suferit un atac cerebral. Paramedicii din Los Angeles au răspuns la apelul de urgenţă. Potrivit unor surse citate de TMZ, actorul de 52 de ani a fost dus la spital în comă indusă, după ce starea lui s-a deteriorat în drumul către spital.

Actorul a suferit accidentul vascular chiar în aceeaşi zi în care studiourile 20th Century Fox au anunţat că vor relua serialul "Beverly Hills."

Citește și

Herodot Grup Sighet