Ieri, 02 iunie, în jurul orei 13.00, băimăreanul se deplasa cu un autoturism pe DE 58, spre Baia Mare. A efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure, în condiţiile în care din sens opus se deplasa un biciclist. Pentru a evita coliziunea, biciclistul a pătruns pe acostament unde a acroşat o minoră ce mergea pe jos.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului şi a minorei. Amândoi au fost transportaţi la spital unde adolescenta a rămas internată.

La scurt timp de la producerea evenimentului, în urma măsurilor întreprinse, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui băimărean de 41 de ani.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Tot azi dimineaţă, la ora 05.10, un bărbat de 30 de ani din satul Oarţa de Sus a condus un autoturism pe strada Dragoş Vodă din municipiul Baia Mare. Ajuns la intersecţia cu bulevardul Decebal, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat uşor un băimărean de 47 de ani, ce se deplasa cu bicicleta. După producerea accidentului, şoferul a discutat cu victima şi a transportat-o la domiciliu, fără să anunţe poliţia cu privire la evenimentul produs.

La aproximativ o oră bărbatul s-a deplasat la spital unde a declarat că a fost victima unui eveniment rutier iar angajaţii spitalului au anunţat poliţia.

În scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe şofer pe strada Mărgeanului din municipiul Baia Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet