Aseară, în jurul orei 20.30, poliţia a fost sesizată că pe D.J. 187, în localitatea Repedea, s-a produs un accident de circulaţie iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Poienile de sub Munte, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers acroşând zidul de susţinere din beton al terasamentului.

În urma accidentului, un bărbat de 35 de ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Vişeu de Sus unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul i-a fost încredinţat cu bună ştiinţă spre a fi condus de către pasagerul rănit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și