Conform unor informații angajatul pieței ar fi încercat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, care ar fi consumat băuturi alcoolice în incinta Pieței Izvoarele.

Unul dintre aceștia l-a tăiat cu un briceag în zona piciorului, la câțiva milimetri de artera femurală. Tăietura este de aproape 10 centimetri. Imediat tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Norocul victimei a fost că nu i-a fost atinsă nicio arteră importantă, starea lui de sănătatea fiind stabilă. Din păcate, camerele de supraveghere amplasate în incinta pieței nu funcționează de mai multă vreme, practic ele fiind acolo doar de decor. Se pare că sunt tăiate cablurile care le-ar face funcționale, dar responsabilii nu sunt interesați ca una dintre cele mai conflictuale și infracționale zone din municipiu să fie supravegheată permanent.

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au deschis o anchetă și, cu toate că autorul a fugit imediat de locul faptei, au reușit să-l identifice la scurt timp de la comiterea agresiunii. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire și alte violențe. În funcție de concluziile medicului legist este posibil să se schimbe încadrarea juridică a faptei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet