Cel puţin zece persoane au fost rănite. Supravieţuitorii sunt evacuaţi de la locul accidentului, transmite Reuters şi Russia Today.

Avionul decolase din Bolivia și s-a prăbușit într-o zonă muntoasă în apropiere de oraşul Medellin, din cauza lipsei de combustibil.

La bordul aeronavei se aflau 72 de pasageri, informează autorităţile columbiene. Presa locală scrie că în avion se afla echipa de fotbal braziliană “Chapecoense”, care urma să joace miercuri finala turneului Copa Sudamerica cu Atletico Nacional, la Medellin.

Primarul oraşului Medellin, Federico Gutierrez, a confirmat accidentul. Acesta a declarat că este posibil să existe supravieţuitori. Mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Accidentul a fost confirmat şi de către un reprezentant al aeroportului din Medellin. “Confirm. Avionul înmatriculat CP2933 transporta echipa @ChapecoenseReal. Aparent există supraviețuitori”, a scris, pe Twitter, un responsabil al aeroportului, José Maria Cordova, care deservește acest aeroport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și