Tânăra de 27 de ani se afla la volanul mașinii sale și circula pe un drum în câmp și în rampă când motorul s-a oprit. Fata s-a speriat și a sărit din autoturism, fiind prinsă sub roți.

Din păcate, șoferița nu a mai putut fi salvată. A fost preluată de o ambulanță, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Ce spune Poliția Vrancea
"La data de 05 iunie a.c, ora 20.10, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, drum care ocolește podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia, din localiatea Sihlea, din direcția Sihlea către Voetin.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, conducea un autoturism pe o porțiune în rampă, motorul acestuia s-ar fi oprit, conducătoarea s-ar fi panicat și ar fi a sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta.

În urma evenimentului, femeia a suferit leziuni, a fost preluată de ambulanță însă, din nefericire, ulterior aceasta a decedat", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii vrânceni continuă cercetările îîn acest caz, fiind întocmit un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și