Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce tânăr de 22 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre Mireșu Mare înspre Dăneștii Chioarului, pe o porțiune de drum în aliniament, a efectuat manevra de depășire a unui autovehicul care circula în fața sa, iar la reintrarea acestuia pe banda de circulație a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care transporta material lemnos și nu era semnalizat corespunzător.

În urma impactului, o bucată din material lemnos de pe atelajul hipo a străpuns parbrizul autoturismului și a lovit conducătorul auto.
Conducătorul atelajului hipo a fost identificat ca fiind un bărbat de 43 de ani din Mireșu Mare

Bărbații au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul conducătorului auto și de 1,75 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 43 de ani.

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul atelajului hipo a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, iar ca măsură complementară s-a luat măsura complementară de confiscare a materialului lemnos în cantitate de 0,5 metri cubi.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și