Un microbuz s-a izbit de un camion care circula din sens opus, după care a părăsit carosabilul, ieşind în decor. Echipaje de paramedici şi poliţie s-au îndreptat spre locul în care s-a produs evenimentul de circulaţie.

Azi dimineaţă, la ora 08.30, la ieşire din localitatea Budeşti a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.

Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a condus un microbuz pe D.J. 109 F, dinspre localitatea Budeşti spre Ocna Şugatag. La ieşire din localitatea Budeşti, într-o curbă la dreapta, pe o porţiune de drum acoperit cu polei, a derapat şi a pătruns pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un tânăr de 28 de ani din Tăuţii-Măgherăuş, sat Nistru.

În urma impactului, pasagerul pe locul dreapta faţă în microbuz, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoşani, a suferit leziuni corporale uşoare.

Amândoi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Microbuzul implicat în accident efectuează curse de transport persoane pe ruta Botoşani – Baia Mare şi retur. Poliţiştii au verificat dacă şoferul deţine documentele necesare prevăzute de lege pentru a desfăşura transport public de persoane şi au constatat că toate documentele sunt valabile.

Cercetările continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și