La intervenţie au participat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, unul de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare, venit de la Sighetu Marmaţiei. “Victimă a fost un pasager, care se afla în autoturism, în dreapta faţă, conform AxaNews.ro

Acesta a fost transportat e echipajul TIM la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Întâmplarea s-a produs într-un nefericit context de împrejurări.

“Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Mara conducea, pe DN 18, pe relaţia Baia Mare – Sighetu Marmaţiei. La un moment dat, s-a angajat în depăşirea unei căruţe, fără a păstra suficient distanţa laterală, întrând, astfel, în coliziune.

În acel moment, un lemn s-a desprins din căruţă şi a pătruns în parbrizul autoturismului, accidentând un bărbat în vârstă de 47 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă. Victima a fost transportată la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Potrivit informaţiilor noastre, căruţa avea o vestă reflectorizantă în spate. De asemenea, pasagerul rănit este internat, în prezent, la Terapie Intensivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet