Un autoturism a izbit în plin un pieton care, conform declarațiilor unor martori, a traversat strada prin loc nepermis, deși în zonă se află mai multe treceri de pietoni. Un martor a declarat că victima a sărit pur și simplu în fața mașinii, șoferul nemaiputând evita impactul.

Din primele informații se pare că impactul a fost violent, pietonul fiind grav rănit, după ce a fost proiectat de pe stradă până pe trotuar. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul municipal Sighet pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima, bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost conștientă în momentul preluării de către echipajul medical, cooperând cu acesta.

La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției rutiere, dar și Laboratorul criminalistic, pentru a efectua cercetări în cauză. Circulația a fost închisă de către Poliție în zonă, pe durata desfășurării cercetărilor.

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în Maramureș și a fost condus de către un bărbat cu vârstă cuprinsă între 30 - 40 de ani, potrivit declarațiilor martorilor.

Articol în curs de ACTUALIZARE, inclusiv cu FOTO.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și