Acesta este și cazul unui tânăr, care, aflat la volanul unui autoturism mai vechi marca BMW înmatriculat în Franța, a spulberat doi pietoni în zona trecerii de pietoni din sensul giratoriului, zona „BIG”.

În după-amiaza zilei de 15 august a.c., în jurul orei 18:45, tânărul aflat la volanul mașinii a rulat cu viteză excesivă și în zona trecerii de pietoni a luat pe capotă doi pietoni și i-a târât câțiva zeci de metri până când a reușit să oprească autoturismul.

Pietonii, doi bărbați, unul în jur de 50 de ani și celălalt mai tânăr, au suferit leziuni corporale grave, fiind duși de urgență la Spitalul municipal Sighet de către o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii veniți la fața locului fac cercetări legate de accident, nefiind încă clar dacă pietonii se aflau pe trecerea de pietoni sau în proximitatea acesteia la momentul acroșării lor de către autoturism.

Șoferul aflat la volanul autoturismului a împrumutat autoturismul de la un prieten de-al său. Autoturismul a fost avariat în zona din față, având parbrizul spart în urma impactului cu pietonii.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE:

„Ambii pietoni au suferit leziuni corporale, iar cel de 52 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat, sub supraveghere medicală, în vreme ce al doilea a primit îngrijiri la faţa locului. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Lui i-au fost prelevate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă, urmând ca la finalul acestora, poliţiştii să dispună măsuri”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Citește și

loading...