La ora 19.30, un bărbat în vârstă de 75 de ani se deplasa cu o bicicletă dinspre strada Independenţei spre strada Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei. Fără a se asigura, biciclistul a efectuat un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Pentru a evita impactul, şoferul autoturismului, un sighetean de 44 de ani, a virat la dreapta şi a acroşat un alt autoturism ce era oprit la indicatorul „Stop” de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918.

Biciclistul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi participanţi la trafic cu aparatul etilotest şi s-a constatat că aceştia nu se aflau sub influenţă băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier a avut loc pe strada Victoriei din municipiului Baia Mare.

Un tânăr de 16 ani care se deplasa cu o bicicletă pe trotuarul din spatele unui imobil de pe strada Victoriei, a pătruns pe partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un băimărean de 43 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că biciclistul şi şoferul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, tânărul biciclist a refuzat să fie transportat la spital.

Poliţiştii din Dragomireşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat din localitate s-a autoaccidentat, după ce a căzut de pe bicicletă.

Poliţiştii au constatat că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 186 din localitate, bărbatul a căzut pe partea dreaptă a părţii carosabile şi s-a rănit.

Biciclistul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la Centrul de Permanenţă Medicală Dragomireşti, unde a beneficiat de îngrijiri medicale, refuzând transportul la Spitalul din Vişeu de Sus.
În urma testării cu aparatul etilotest poliţiştii au constatat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și