Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate, nu sunt vagoane deraiate, iar pentru continuarea călătoriei pasagerii trenului au fost transbordați cu mijloace auto.

Cauzele care au generat deraierea vor fi stabilite de comisia de cercetare deplasată la fața locului.

Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona afectată vor fi transbordaţi cu mijloace auto în staţiile de unde își vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenul afectat sau care doresc să renunțe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la numerele de telefon CFR, cele din gări, în aplicaţia Trenul meu şi pe site-ul companiei www.cfr.ro unde sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa, etc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet