Se pare că cele două persoane au încercat să treacă strada prin loc nepermis, iar starea victimelor este destul de gravă, la fața locului fiind trimisă Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Este vorba despre o fetiță și despre mama ei. Ambele sunt conștiente, susțin surse medicale.

Fetița a ieșit singură de sub camion, având traumatisme la un picior. Mama a fost extrasă de către specialiștii în descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Femeia se pare că are traumatisme la nivelul femurului și al toracelui.

Ambele victime au fost transportate la unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii efectuează deja primele cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În funcție de diagnosticul medicilor s eva încadra și fapta. Cel mai probabil se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce spune POLIȚIA: ”Din primele date se pare că șoferul unei cife, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Decebal, a acroșat o femeie, de 37 de ani, și pe fiica acesteia de 5 ani, din localitatea Lazuri, care se pare că traversau drumul public prin loc nepermis. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet