O persoana aflată la volanul unui autoturism Logan a pătruns pe contrasens, acroşând o maşină parcată regulamentar, după care, mai departe, s-a izbit de parapetul metalic de pe partea stângă a drumului. Cel mai probabil, autoturismul rula cu viteză. În urma impactului, o portieră a fost azvârlită la câţiva metri depărtare de autoturism.

Autoturismul s-a izbit frontal de parapetul metalic, acesta străpungându-i caroseria şi trecând la o distanţă mică de şofer. Din fericire, bărbatul se afla singur în maşină. Pompierii au reuşit să îl scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii, după care victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare, cu politraumatism grav.

Bărbatul a suferit răni la nivelul capului. "Victima este un bărbat care a suferit un politraumatism, însă el este conştient. Va rămâne internat", a precizat Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean Baia Mare.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a determina circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a dispune măsurile legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet