Apel venit prin 112 ne-a anunțat despre un accident al unui autoturism in zona Bârsana, Maramureș. Autoturismul a cazut in albia raului.

Sunt 3 victime rănite dar constiente pe malul extrem de abrupt al râului si care datorita reliefului extrem de accidentat necesită o extracție cu tehnică si echipamente speciale.

Doua echipaje de prim raspuns ale SPJ Salvamont Maramureș se deplaseaza in zona mentionata.

ACTUALIZARE

Echipajele Salvamont au ajuns la fata locului si au constatat ca persoanele ranite in urma accidentului rutier au reusit sa iasa la drum fiind preluate de ambulantele trimise iar in acest moment sunt transportate la unitatea medicala pentru investigatii.

Se pare ca ranile suferite erau minore, norocul ajutandu-i pe cei implicati in accident sa scape cu viață.

Misiune incheiata. Cele doua echipaje de prim raspuns ale SPJ Salvamont Maramures, formatiile Cavnic si Vișeu se retrag la bazele Salvamont.


Ce spune IJP Maramureș

Azi, în jurul orei 11:45, polițiștii au fost sesizați că la ieșire din comuna Strâmtura, înspre Bârsana, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Verificarile efectuate de polițiști la fața locului au relevat că un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă deosebit de periculoasă, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe contrasens și a plonjat în albia râului Iza.

În urma accidentului o pasageră a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și