În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism în care se aflau doi tineri, ambii din Botiza, şoferul în vârstă de aproximativ 25 ani şi un pasager de 18 ani. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe plafon. Din nefericire, în urma accidentului, pasagerul din dreapta, P.D., şi-a pierdut viaţa.

Paramedicii SMURD sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri medicale şoferului, care a scăpat fără leziuni grave, în vreme ce în cazul pasagerului au putut doar să constate decesul. Conducătorul auto a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în timp ce trupul neînsufleţit a tânărului de 18 ani a fost dus la morga aceleiaşi unităţi spitaliceşti, în vederea necropsiei.

Mai trebuie spus că un alt accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, puţin după ora 07.00, în Baia Spre, pe trecerea de pietoni din apropierea bisericii de lemn. În evenimentul rutier o persoană a fost rănită.

De asemenea, un alt eveniment de circulaţie s-a produs în seara zilei de miercuri, în Recea, în care o femeie a rămas încarcerată. Aceasta s-a izbit de un podeţ. De îndată ce a fost scoasă din maşină de pompieri, ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare, pentru îngrijiri medicale.

Vom reveni cu detalii!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și