Un autoturism a ieșit de pe șosea în decor iar patru persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat echipajele Ambulanței și SMURD Sighetu Marmației. Una dintre victime a fost preluată de SMURD cu fracturi și a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte victime au fost preluate de ambulanțe. Polițiștii au deschis o anchetă.

Primele investigaţii efectuate de poliţişti au relevat că, un tânăr de 22 de ani din Fereşti a condus un autoturism înmatriculat în străinătate, pe DJ 109F şi pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în lucru şi curbă la stânga, a părăsit carosabilul şi s-a oprit pe o pajişte.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi tineri în vârstă de 18 şi 20 de ani, ambii din comuna Budeşti, pasageri in autoturism.

După producerea evenimentului, cel de la volan a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. El a fost identificat ulterior de poliţişti, care-l cercetează acum pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și