Ieri dimineaţă poliţia a fost sesizată că pe strada V. Lucaciu din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie. Un băimărean de 30 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce a oprit pentru a vira la stânga.

Conducătorul autoturismului acroşat şi un pasager din aceeaşi maşină au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale dar nu au necesitat internarea.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident s-a produs pe D.J.182B, în localitatea Săcălăşeni. Un tânăr de 23 de ani domiciliat în Buciumi conducea ieri dimineaţă un autoturism pe direcţia Cătălina – Săcălăşeni. Nu s-a asigurat suficient, nu a observat că este depăşit şi astfel a intrat în coliziune atât cu autoturismul care se afla în depăşirea sa cât şi cu cel pe care a încercat să-l depăşească.

Impactul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 68 de ani, care a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.

Conducătorii auto care au fost implicaţi în producerea accidentului nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La câteva ore, poliţia a fost sesizată că la intersecţia DN1C cu DJ193 Hideaga s-a produs un alt accident rutier. Un băimărean de 68 de ani care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Dej – Baia Mare, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DJ 193 a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure suficient şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus. Autovehiculul acroşat a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla pe DJ 193, în aşteptare pentru a se încadra pe DN1C.

O pasageră în vârstă de 62 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, dar nu rămas internată. Nici în acest caz conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet