Alegerea celui mai bun laptop Lenovo pentru nevoile dvs. poate fi dificilă, deoarece compania chineză oferă acum o mare varietate de notebook-uri care se pot adresa tuturor, de la profesioniștii din domeniul afacerilor, care sunt mereu pe drumuri, până la jucătorii serioși care prețuiesc performanța în detrimentul portabilității. Iată câteva dintre cele mai bune laptopuri Lenovo pe care le puteți cumpăra astăzi.

În prezent, recomandăm Lenovo Yoga 9i ca fiind cel mai bun laptop Lenovo pentru majoritatea oamenilor, pentru că este un 2 în 1 subțire și ușor (ceea ce înseamnă că ecranul tactil poate fi rotit pentru a fi așezat la orizontală, astfel încât se poate dubla ca o tabletă) care oferă performanțe bune la un preț accesibil. Ecranul vibrant de 1080p și stylus-ul inclus sunt plăcute de avut. Iar difuzorul rotativ și atractiv oferă o calitate surprinzător de bună a sunetului atât în modul laptop, cât și în modul tabletă. Acestea fiind spuse, dacă raportul de aspect nu este o problemă pentru dvs., acesta este un laptop convertibil excelent pentru profesioniștii din domeniul afacerilor.

Dacă sunteți mai puțin preocupat de preț decât de posibilitatea de a juca cele mai noi și mai bune jocuri, vă recomandăm Lenovo Legion Pro 5. Acesta oferă toată puterea celor mai recente GPU-uri Nvidia pentru laptopuri într-un șasiu bine construit, iar ecranul frumos și mare de 16 inch (2560 x 1600) oferă o rată de reîmprospătare de 165 Hz pentru framerate-uri fine ca mătasea. În timp ce designul său mare și voluminos și tastatura moale sunt dezamăgitoare, acestea sunt normale pe piața laptopurilor de jocuri și sunt ușor de ignorat dacă nu aveți probleme în a lăsa acest laptop conectat pe un birou cu o tastatură externă conectată.

Dacă tot ceea ce aveți nevoie este un laptop ieftin pentru a naviga pe internet și a vă ocupa de unele lucrări ușoare, luați în considerare Lenovo ThinkPad X13, echipat cu AMD. Este un laptop mic și rapid, fără prea multe ornamente, dar este accesibil și ușor de ascuns într-o geantă sau sub un monitor extern atunci când îl instalați la birou (sau acasă). Dacă doriți cu adevărat să păstrați costurile reduse, consultați Lenovo Chromebook Duet. Este o tabletă ChromeOS care vine cu o tastatură externă, astfel încât se dublează ca un laptop surprinzător de decent, dacă puteți lucra în limitele Chrome.

Lenovo IdeaPad Slim 7 Carbon este un laptop stelar pentru prețul său și este o achiziție demnă de care utilizatorii vor fi încântați. Dacă sunteți în căutarea unui laptop excelent, care să vă ajute să vă descurcați pe tot parcursul zilei, Slim 7 Carbon de la Lenovo IdeaPad poate fi notebook-ul potrivit pentru dvs!

IdeaPad Slim 7 Carbon oferă performanțe puternice combinate cu un superb ecran OLED de 14 inci, difuzoare Dolby Atmos și o tastatură confortabilă. Singurul defect real pe care îl are acest aparat este durata de viață a bateriei sub medie, dar chiar și această discrepanță este neglijabilă. Rezistă totuși aproape 10 ore la o încărcare.

Lenovo IdeaPad Slim 7 are multe de oferit. Nu numai că este accesibil da preț, dar dispune și de o grafică discretă. Aceasta este o combinație destul de unică, chiar aici. Între procesorul Core i5 și Nvidia GeForce MX350 discret, vă puteți aștepta la o bună doză de putere de productivitate din partea unui Lenovo IdeaPad Slim 7. Se poate descurca cu ușurință cu sarcinile de birou și sarcinile zilnice de PC. Și, ca în cazul majorității laptopurilor de la acest brand, tastatura Lenovo IdeaPad Slim 7 este un vis. Tastele în sine oferă multă cursă, iar apăsarea tastelor se simte rapidă și elastică. Durata de viață a bateriei este mediocră, dar, în afară de asta, este un laptop excelent pentru toate caracteristicile pe care le primiți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și