“Cu sprijinul membrilor clubului, cu sprijinul unor firme dar și unor oameni de bine vom ajuta 35-40 de familii nevoiașe. Vom încerca să aducem un strop de bucurie pe fața unor copii și bătrâni din mai multe locatăți. Vineri ne vom întâlni la club și vom vedea ce sume de bani s-au strâns, ce bunuri și vom merge la cumpărături. Vom lua alimente de bază. Dulciuri și fructe vom primi de la niște firme care ne-au ajutat. Am primit și un porc de 200 de kilograme pe care l-am tăiat și am făcut cârnat, caltaboș, jumări și untură. Sperăm să facem sărbătorile mai frumoase pentru 35-40 de familii. Sâmbătă vom merge în teren și vom duce cadourile” a spus Carol Blavenstein, Xtreme Adventure Baia Mare.

Acțiunea a fost promovată pe pagina de facebook a clubului băimărean. “Conform tradiției, clubul nostru organizează în perioada 19-20 Decembrie 2015 acțiunea umanitara . Vom încerca să aducem un strop de bucurie unor copii și bătrâni din zonele limitrofe orașului Baia Mare. Susține-ne în demersul nostru de a ajuta cât mai multe familii sărace. Putem aduce o mică bucurie de Crăciun în sufletele celor greu încercați de soartă. Contribuțiile pot consta în alimente, jucării, rechizite școlare respectiv contribuții financiare. La actiunea umanitară poate participa oricine dorește, pentru noi contând dorința și implicarea“.

Cei care doresc să se implice în această acțiune găsesc mai multe informații pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Xtreme-Adventure-Baia-Mare-270699856292648/?fref=ts

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet