Astfel, au fost controlate peste 20 de autovehicule și legitimate peste 30 de persoane. Polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Ca măsură complementară au fost reținute trei permise penntru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, și polițiștii rutieri din Borșa au desfășurat ieri o acțiune, în colaborare cu reprezentanții RAR Maramureș, ocazie cu care au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. În cadrul acțiunii au fost reținute șase certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de ieri, polițiștii borșeni au identificat pe D.N. 18 la volanul unor autoturisme, pe strada Libertății și pe strada Victoriei doi bărbați, care ar fi avut un comportament suspect. În urma testării ambilor cu aparatul de detectare în organism a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost pozitive în ambele cazuri. Aceștia au fost conduși la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină în vederea determinării cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre aceștia nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În continuare, se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și