La tenis de masă, competiţia s-a desfăşurat cu participarea unui număr semnificativ de practicanţi ai acestui sport, jandarmi şi personal din cadrul instituţiilor cu care se cooperează/ colaborează şi s-au obţinut următoarele rezultate:

La tenis simplu, rezultatele sunt următoarele: locul I - Lt.col., Moldovan Ovidiu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, locul II - Inginer Onea Florin de la Vital S.A. Baia Mare şi locul III - Lt.col., Pop Dan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş.

La tenis dublu, competiţia s-a încheiat cu următoarele rezultate: locul I - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, locul II - Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş şi locul III - Centrul Militar Judeţean Maramureş.

Totodată, în această perioadă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, s-a desfăşurat şi concursul de şah interinstituţional, la care au participat jandarmi din cadrul inspectoratului şi personal din cadrul instituţiilor cu care se cooperează/ colaborează.

Clasamentul pentru concursul de şah este următorul: locul I – fiind ocupat de către căpitanul Văsuţ Zaharia, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, locul II- Plt.adj.şef, Băbuţ Cornel din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, urmat de locul III- subinspector de poliţie, Burian Alexandru din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

În această perioadă a avut loc şi competiţia de minifotbal, cu participarea echipelor din cadrul structurilor inspectoratului, desfăşurată pe terenul sintetic al unităţii. Rezultatele finale ale competiţiei interne de minifotbal sunt: locul I - Detaşamentul 1 jandarmi Baia Mare, locul II- Comandamentul inspectoratului, iar locul III - Detaşamentul 4 jandarmi Sighetu Marmaţiei.

La fel ca şi celelalte competiţii, şah, tenis de masă şi această competiţie a fost planificată conform planului de măsuri întocmit cu ocazia activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române.

De asemenea, tot din seria activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei, în această perioadă, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, se desfăşoară turneul de fotbal interinstituţional.

Festivitatea de premiere a jandarmilor sportivi câştigători se va desfăşura luni, 03 aprilie a.c., în cadrul manifestărilor oficiale dedicate aniversării a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și