"E un moment emoționant. Această stea reprezintă o răsplată a unei munci de peste 50 de ani. E o stea pe care o consider și a mea, dar mai ales o consider a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", a colegilor mei care contribuie la succesele și la trăinicia acestui gen de teatru unic în România și poate chiar în lume", a afirmat Arșinel.

La rândul său, Ion Dichiseanu a rememorat mai multe momente din carieră, arătând că actorii trebuie să își iubească publicul, întrucât depind de el. "E un moment superb în viața fiecărui actor care a muncit, fie în teatru, fie în film, chiar și în muzică. Am cochetat și cu muzica, cu poezia, am și scris. (...) Fiecare om se naște cu o steluță, fiecare om are un destin. La mine steaua a fost norocoasă, foarte norocoasă. Am fost un răsfățat al teatrului și filmului", a mai spus Dichiseanu.

În numele lui Sergiu Nicolaescu a vorbit actorul Vladimir Găitan, referindu-se la acesta atât ca prieten al său, cât și ca actor și regizor. "Personalitate enigmatică asemuită de multe ori cu un uriaș aisberg, Sergiu Nicolaescu m-a onorat cu prietenia lui specială, fără efuziuni gratuite, dar cu o dragoste adevărată extinsă cu multă tandrețe asupra familiei mele", a declarat Găitan.

El a povestit un episod de familie în care fiul său se juca în zăpadă cu Sergiu Nicolaescu. "A rămas secretul nostru și astăzi vi-l împărtășesc și dumneavoastră: își dorea din tot sufletul un băiat. Nu a fost să fie. Păcat".

Prezent la eveniment, primarul Sorin Oprescu a oferit celor trei personalități placheta de onoare a orașului București.

La ceremonie au fost prezenți actorii George Ivașcu, Vasile Muraru, George Mihăiță, Ion Haiduc, Gheorghe Visu, Cezara Dafinescu, Alexandru Lulescu, Rudi Rosenfeld, Ștefan Velniciuc și alții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet