Eddie Hassell a fost cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul nominalizat la Oscar în 2010 „The Kids Are All Right” și serialul NBC „Surface”. Vestea morții sale a fost confirmată pentru presa americană de către impresarii actorului, potrivit BBC News.

Împrejurările morții sale sunt încă investigate de

Actorul Gary Cairns a scris un mesaj emoționan către poliție.

Potrivit New York Times, actorul a fost împușcat în fața apartamentului iubitei sale dintr-o suburbie a orașului Dallas, în jurul orei 01:00 și a murit la spital la scurt timp.t pe Twitter: „R.I.P. Eddie Hassell .... Tragic. Atât de talentat și plin de viață. Îți vom simți lipsa, prietenul meu”.

Cine a fost Eddie Hassell
În 2010, actorul născut în Texas și-a arătat talentul în filmul de comedie „The Kids Are All Right”, care a fost unul dintre primele filme care a prezentat povestea unui cuplu cu persoane de același sex care creștea doi adolescenți. Filmul a fost nominalizat la patru premii Oscar.

În acest film, Eddie Hassell a interpretat personajul Clay, prieten cu Laser, fiul cuplului format din două femei. Într-un interviu acordat în 2013, Hassell a spus că a fost selectat pentru rol datorită abilităților sale de skateboarding.

La începutul carierei sale, Hassell l-a interpretat pe Phil Nance - cel mai bun prieten al lui Miles Barnett, în serialul science fiction „Surface”. A apărut în 10 episoade, iar seria a fost anulată după un sezon.

În 2013, Hassell l-a interpretat pe Chris Espinosa în „Jobs”, un film biografic despre fondatorul Apple, Steve Jobs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și