După s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunități scăzute din cauza vârstei, actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, trece iar prin clipe grele. În urma unui apel la 112, actorul a ajuns la spital în stare gravă.

“Se află internat la spitalul Floreasca la terapie intensivă. Medicii îl monitorizează în permanenţă mai ales că la începutul lunii, ştim foarte bine, în data de cinci ianuarie a fost externat în urma unei pneumonii severe.

În urmă cu câteva zile un apel la 112, un puseu puternic cardiac şi maestrul Dichiseanu a ajuns iarăşi la terapie intersivă. Vom vedea ce se întâmplă zilele următoare, pentru că se pare că este vorba tot de nişte afecţiuni pulmonare, plămânul suferă în continuare, pe lângă acestea ar fi vorba si de afectiuni cardiace.

Familia la ora actuală, roagă pe toţi cei care îl îndrăgesc să se roage pentru că maestul Dichiseanu aşa a şi scris pe Facebook, că este o minune că s-a vindecat azunci şi că rugăciunile aduc miracole”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3.

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni, 5 ianuarie după-amiază. Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunități scăzute datorate vârstei.

Actorul de 87 de ani este în stare foate bună, este jovial. Medicii considerau atunci că recuperarea actorului a fost una miraculoasă, având în vedere vârstă acestuia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet