"Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă", a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety. "Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri".

Deşi locul accidentului nu a fost confirmat, Renner deţine de câţiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Acea zonă din nordul Nevada a fost afectată de ninsori abundente din cauza unei furtuni în ajunul Anului Nou, potrivit ziarului.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: "Ninsoarea din zona Lacului Tahoe nu este o glumă". În 2017, actorul a dezvăluit că şi-a fracturat cotul drept şi încheietura mâinii stângi în timp ce filma pentru comedia "Tag".

Jeremy Renner, nominalizat la două premii Oscar
Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel personajul Clint Barton/ Hawkeye începând cu filmul "Thor" din 2011. Pe lângă faptul că este un Avenger, Renner a jucat în numeroase blockbustere, inclusiv două filme din seria "Mission: Impossible", "Arrival", "American Hustle" şi "28 Weeks Later". El a fost, de asemenea, nominalizat la două premii Oscar, inclusiv un rol secundar pentru "The Town" şi cel mai bun actor pentru rolul din "The Hurt Locker".

În prezent, joacă în serialul "Mayor of Kingstown" de Taylor Sheridan, al cărui sezon doi debutează în ianuarie. De asemenea, va apărea într-un serial la Disney Plus în 2023, numit "Rennervations".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și