Dup─â ce s-au desp─âr╚Ťit ├«n 2013, dup─â c├óteva luni de rela╚Ťie, cei doi s-au ├«mp─âcat ├«n 2016. Se pare ├«ns─â c─â actorul ar fi ├«n╚Öelat-o pe Miley Cyrus c├ónd aceasta se afla la New York pentru film─âri la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, d├óndu-╚Öi seama c─â nu dore╚Öte s─â se c─âs─âtoreasc─â cu c├ónt─ârea╚Ťa.

"Atunci s-a hot─âr├ót s─â se despart─â de ea cu c├óteva s─âpt─âm├óni ├«nainte de nunt─â", a afirmat o surs─â ├«n Life&Style. "Miley este distrus─â, dar ╚Öi foarte nervoas─â", adaug─â sursa. Liam Hemsworth i-ar fi m─ârturisit totul logodnicei sale la sf├ór╚Öitul lunii aprilie, spun├óndu-i cum s-a dus s─â fac─â surf cu ni╚Öte prieteni la Malibu, cum ar fi g─âsit acolo ni╚Öte fete dr─âgu╚Ťe, pe care le-au invitat s─â bea ceva ├«mpreun─â. ╚śi de acolo lucrurile au luat-o razna.

Chiar dac─â cei doi nu ╚Öi-au oficializat desp─âr╚Ťirea, Miley Cyrus a fost v─âzut─â f─âr─â inelul de logodn─â ├«n 10 mai, cel pe care ╚Öi-l pusese din nou pe deget ├«n ianuarie pentru a marca ├«mp─âcarea.

Citește și

loading...