Relația lor s-ar fi înfiripat pe platourile de filmare când au lucrat la cel mai recent lungmetraj al lui Aronofsky, „Day 6”, un film care va avea premiera în 2017 în care joacă și actorul spaniol Javier Bardem și Michelle Pfeiffer

Până acum actrița a avut puține legături sentimentale, după ce s-a despărțit de solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Jennifer Lawrence este foarte discretă cu viața ei privată.

Însă cei doi iubiți au fost surprinși în timp ce luat masa la un restaurant din New York, orașul în care locuiește Darren. Ca dovadă a relației lor amoroase, paparazzi au surprins și câteva cadre, când Jennifer și Darren cinau împreună. Cuplul pare foarte unit deși între ei este o diferență de vârstă de 21 de ani.

Cei doi au început să se vadă după ce actrița a pus capăt relației cu solistul Chris Martin care a durat doar patru luni. Printre relațiile anterioare ale lui Jennifer se numără și cea cu actorul Nicholas Hoult, cu care a fost împreună timp de trei ani.

În schimb, Aronofsky a avut o relație de lungă durată cu actrița Rachel Weisz, cu care are un copil, Henry, în vârstă de 10 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet