„Vrem să dăm o alternativă celor care suferă de dureri menstruale”, a explicat vedeta de 60 de ani, precizând că noile produse au fost realizate în colaborare cu firma Maya Elisabeth, creatoarea OM EDIBLES, o firmă care fabrică produse alimentare cu marijuana.

Noua companie, numită „Whoopi & Maya Brand”, a fost fondată cu ajutorul financiar al unor rude și prieteni și va oferi săpunuri, balsamuri și esențe de baie.

„Fumatul este bun, dar multe femei nu vor să fumeze și apoi să meargă la serviciu”, dar aceste produse „pot fi purtate în geantă”, a explicat deținătoarea unui Oscar pentru rolul ei secundar din filmul „Ghost” („Fantoma mea iubită”).

Aceasta nu este prima dată când ea vorbește deschis despre calitățile canabisului. Dacă o femeie se simte rău, „poate să se dea cu puțin balsam de abdomen sau pe spate”, iar apoi, când ajunge acasă, „face o baie și bea un ceai”, a explicat ea, precizând că i-a venit ideea lansării acestor produse după ce a văzut cât de mult suferă unele dintre nepoatele sale din cauza durerilor menstruale.

Marijuana este o sursă de venituri legale și pentru un alt actor american, Woody Harrelson. El a anunțat, în luna februarie, că se numără printre cele 66 de persoane care au cerut autorizație pentru comercializarea acestui drog în scopuri medicinale în Hawaii.

De asemenea, controversatul rapper Snoop Dogg a declarat, în noiembrie 2015, că va pune pe piață propria sa marcă de produse din canabis, numită „Leafs by Snoop”. Produsele — care includ atât frunze pentru consumul regulat, cât și ciocolată și bomboane — se vor vinde în statul american Colorado, unde marijuana se poate cumpăra legal pentru uz recreativ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și