În accidentul de la Sighetu Marmaţiei, o şoferiţă nu ar fi acordat prioritate în intersecţia străzilor 22 Decembrie şi Iuliu Maniu. În accident a fost implicat şi un autobuz.

Acesta circula pe ruta Bocicoiu Mare – Sighetu Marmației, iar în momentul impactului în mijlocul de transport în comun se aflau doar şoferul, câţiva călători şi taxatoare.

Din fericire, aceştia nu au fost răniţi. Însă, autoturismul care nu a acordat prioritate a fost grav avariat. O pasageră a necesitat îngrijiri medicale. Ea a fost transportată mai întâi la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

La faţa locului a sosit şi tatăl şoferiţei care, văzând urmările evenimentului rutier, i s-a făcut rău. Şi lui i s-au acordat îngrijiri medicale. Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au demarat cercetări, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Trebuie să mai spunem că în intersecţia respectivă s-au mai produs în trecut şi alte accidente de circulaţie, motiv pentru care au existat voci care au solicitat amenajarea unui sens giratoriu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și