Din cercetările efectuate la locul faptei poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare. Conducătorul unui autobuz, un bărbat de 39 de ani din Săcel, ce avea direcţie de deplasare înspre Onceşti, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare condusă de un sătmărean de 45 de ani fără a se asigura. Astfel, autobuzul a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară ce circula din sens opus şi coliziune faţă spate cu autoutilitara pe care a încercat să o depăşească.

Autobuzul efectua o cursă regulată de călători pe traseul Sighetu Marmaţiei – Săcel, iar în momentul producerii accidentului transporta aproximativ 50 de persoane.

În urma impactului mai multe persoane au beneficiat de îngrijiri medicale iar două tinere de 14 şi 16 ani şi un bărbat de 70 de ani au rămas internaţi în spital, sub supraveghere medicală.

Circulaţie în zonă a fost restricţionată pentru aproximativ două ore, şoferii fiind direcţionaţi de poliţiştii rutieri pe rute alternative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și