În jurul orei 02.00, o maşină a demarat în trombă de la benzinăria din zona Seminulă din Baia Mare. Imediat angajatii au ieşit, apoi după două minute au apărut reprezentanţii firmei de pază, iar după puţin timă şi un echipaj de poliţie.

Deocamdată nu se ştie ce s-a furat.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale furnizate de IPJ Maramures politistii NU AU FOST SESIZATI DESPRE NICIO FAPTA IN NOAPTEA AMINTITA.

“In urma articolului publicat politistii baimareni s-au autosesizat si s-au deplasat la fata locului pentru a verifica toate aspectele. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca unul dintre angajatii statiei de carburanti ar fi recunoscut o persoana care in urma cu ceva timp ar fi alimentat si nu ar fi achitat contravaloarea combustibilului. Aceasta fapta de furt NU a fost sesizata la politie” au declarat reprezentantii IPJ Maramures, pentru vasiledale.ro.

In urma unui schimb de replici dintre angajat si persoana respectiva, cel din urma a iesit din magazinul benzinariei si a demarat in tromba. La fata locului au venit in scurt timp un echipaj al firmei de securitate si un echipaj al Politiei Locale Baia Mare.

“Politistii continua cercetarile pentru indentificarea persoanei respective sub aspectul comiterii infractiunii de furt” a conchis Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet