Este vorba despre Vasile Tepei, care a ajuns pe mâna oamenilor legii în urma unor nereguli.

Mai precis, acesta a fost arestat pentru trafic de influență.

Din informațiile obținute de Sighet247, se pare că reținerea fostului comandant al Poliției Rutiere Sighet, Vasile Tepei, este în legătură directă cu reținerea în urmă cu două zile, a doi instructori auto din Sighet.

Se pare că aceștia facilitau obținerea de permise auto în mod fraudulos.

Surse din DGA au declarat sub protecția anonimatului pentru Sighet247 că în zilele următoare vor urma și alte arestări, inclusiv din cadrul polițiștilor care efectuează examenul auto.


ACTUALIZARE (InfoMM.ro)

Vasile Tepei a fost chemat să dea socoteală pentru mai multe nereguli despre care se presupune că le-ar fi săvârşit. Conform surselor, se presupune că facilita, împreună cu unii instructori auto din Sighetu Marmaţiei, obţinerea de permise auto în mod fraudulos.

În trecut, Vasile Tepei, care a activat în mai multe sectoare ale poliţiei, ultima dată la Ordine Publică, a mai avut astfel de probleme. Atunci, însă, nimeni nu l-a putut pune sub acuzare.

Aceleaşi surse vorbesc şi despre alte persoane chemate la audieri, printre care instructori auto şi poliţişti care efectuează examenul auto.

Sarmizia Fetcu, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) a confirmat pentru InfoMM.ro ancheta care are loc în Maramureş.

„Se efectuează cercetări în prezent. În continuare, se vor continua activităţile procedurale în astfel de situaţii”, a confirmat Fetcu.

Conform surselor InfoMM.ro, Vasile Tepei ar fi fost reţinut. Totodată, la audieri au ajuns în ultimele zile doi instructori auto din Sighetu Marmaţiei.
Știre în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet