În urma furtunii din această dupăamiază din municipiul Sighet mai multe imobile au rămas parțial sau în întregime fără acoperișuri în mai toate zonele orașului.

De asemenea circulația pe mai multe străzi din municipiu a fost blocată sau îngreunată ca urmare a căderii de arbori și alte elemente în carosabil. Asemenea situații s-au petrecut pe str. Dragoș Vodă în dreptul Casei de bătrâni și pe str. Alexandru Ivasuc, unde autoritățile au trebuit să intervină pentru a debarasa copacii căzuți pe carosabil.

Furnizarea curentului electric a fost întreruptă în întreg municipiul pentru mai bine de două ore. Electricitatea a fost reluată după încetarea furtunii pe segmente, existând și la această oră mai multe zone din municipiu fără curent electric, cum ar fi zona Cămara, Tepliței și altele.

Din informațiile deținute până la momentul publicării materialului nu există informații legate de posibile victime înregistrate pe raza municipiului Sighet.


UPDATE

Locul de joacă pentru copii din fața librăriei George Coșbuc a fost distrus de către o parte a unui castan care a fost coborâtă de vânt (imagini în galeria de imagini)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet